Konvolutter

Konvolutter med logotrykk

I brosjyren vises de mest brukte formatene i redusert størrelse, vindusplassering er standard slik at det passer standard fakturaoppsett om du bretter dem hhv. 1 eller 2 ganger eller uten brett. Vi trykker også på spesialkonvolutter som Tyvek og Securitex (rivesikre) Conqueror antikkriflet, bompengekonvolutter o.l.

Bestill

Bestill

Last ned

Brosjyre

Med og uten vindu

Vi trykker på de fleste typer konvolutter, med og uten vindu. Vi trykker for det meste på svanemerkede konvolutter fra Lyche og har derfor de fleste formater av disse på lager til enhver tid for rask levering. Standard er SKD (selvklebende med dekkstripe) men vi kan også levere SK (selvklebende) og FG (gummierte) med automatsnitt for maskinell liming og lukking ved bruk av konvolutteringsmaskin.

Minstebestilling kun 100 stk.!

Send inn din bestilling i dag, enten pr. epost, faks, tlf. eller brev. Logofiler kan lastes opp her eller pr. epost. Logoen blir best om vi får den elektronisk, men vi kan også scanne den fra en tidligere trykksak om dere ønsker det. Vi kan også adressere og frankere konvolutter om ønskelig, alt vi trenger er en Excelfil e.l. med de adressene som skal trykkes. Oppsett av konvolutten kommer i tillegg ved førstegangs produksjon med kr 400,- om ikke trykkeferdig PDF-fil leveres ved bestilling.