Etiketter

Selvklebende etiketter

Papir og vinyletiketter med fullfarge trykk! Permanent eller avtagbart lim! Konturskjærte vinyletiketter, runde, ovale eller form helt etter eget ønske! Leveres enten løse med avtagbart dekkark (papir) eller på rull. (vinyl) Vinyletiketter tåler utendørsbruk og er vannfaste!

Filer

Brosjyre

Papiretiketter

Papiretiketter digitaltrykkes på ark og kappes ned til ønsket størrelse. De leveres derfor alltid med rette kanter og løse med slisset bakark som enkelt kan rives av. Vi har etiketter med både permanent og avtagbart lim. Begge typene er beregnet for tørre miljøer og ikke for utendørs bruk. Størrelse er fra 2 x 4 cm. til 32 x 45 cm.

Vinyletiketter på rull

Vinyletiketter inntil 70 mm. bredde leveres normalt på rull pakket i en hendig eske som er svært enkelt å plukke fra. Ved større formater er de montert på åpen rull, løse eller på ark, ferdig renplukket. Etikettene er av beste kvalitet og tåler både vann og frost. De leveres i den form du måtte ønske, rund, oval, rektanguglær eller konturskjært. Vi trykker også på transparente folier for bruk på glass og andre gjenstander der det er ønskelig med gjennomsiktig bakgrunn.